Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Keresés eredményeKeresett kifejezés: homola

ABC Dátum Találatok szűrése:
Típus szerint
Kategória szerint
Találatok száma: 12

Homola Borterasz Árkategória € € € € €

Jellemzők: Borkorcsolya, Borbár, Vinotéka, Pincészet, Egész évben nyitva, Északi part, Jó ár-érték arány, Biciklibarát, Kutyabarát, Trending, Gyerekbarát

A Homola Pincészet az elmúlt években bebizonyította, hogy méltó helye van a legjobb balatoni borászatok között. Homola Szabolcs és Homonna Attila közös munkájának eredményeként egész borbirodalmat építettek ki ...

8229 Paloznak, Vincellér utca 0534. hrsz.

Homola Pincészet Árkategória € € € € €

Jellemzők: Vinotéka, Pincészet, Egész évben nyitva, Északi part

Homola Szabolcs borászata a 2009-es első szüret óta készít borokat a paloznaki hegyoldalon, így a Füred-Csopak Borvidék új, erős szereplővel gazdagodott. A pince 2013-ra érte el a 40 000 palackot, és ebben nem ...

8229 Paloznak, Vincellér utca 0534. hrsz.

Homola Vinotéka Árkategória € € € € €

Jellemzők: Borkorcsolya, Borbár, Vinotéka

A paloznaki Homola Pincészet 2009 óta készít borokat Paloznakon és környékén. A birtokközpont az ősi Római út feletti területen található történelmi szőlőkkel körülvéve, emellett Csopakon, Balatonfüreden, Alsóö...

8229 Paloznak, Fő utca 6.

Homola és Homonna - Valami készül Paloznakon 2013. 10. 17.

Homola Szabolcs nem vallja magát borásznak. Még. Az biztos, hogy jó tanárt választott: a Homola Pincészet borait jelenleg az a Homonna Attila készíti Szabolcs asszisztálásával, akinek tokaji kézműves fehérboraira szintén érdemes odafigyelni. Névzavar? Helyre tesszük.

Ide megéri felmászni - megnyitott a Homola Borterasz 2015. 07. 02.

Homola Szabolcsról már tavaly megmondtuk, hogy érdemes rá figyelni, mert jó dolgokat szeretne létrehozni a Balatonnál. Persze az nem kérdés, hogy Jazz Piknik idén is lesz, de addig még van egy hónap. Most panorámás borteraszt nyitott Paloznakon, hamarosan pedig jön az ígéretes étterem is, a Sáfránkert. Kezdjük a terasszal.

Nyári sláger komoly művészektől: Homola 100% borok 2014. 04. 28.

Bármikor megiható borok, komolytalan külső, komoly tartalom. A paloznaki Homola Pincészet kilép a félhomályból a 100% borcsaláddal. Május 7-én Budapesten indul a Homola-nyár, aminek a slágere a 100% Balaton bor lehet.

Augusztusi folyadékpótlás – Mit érdemes kóstolni a Balatonfüredi Borheteken? 2015. 08. 20.

A MOL Nagyon Balaton egyetlen borfesztiválján, a Balatonfüredi Borheteken minden borász egy alapos minőségbiztosítási rendszernek megfelelve állhat be a stand mögé a termékét árulni, szóval nem lehet nagyon mellélőni a választásnál. Mi mindenesetre összeszedtünk néhány kedvencet teljesen szubjektív alapon: megtaláltuk a borhetek nulladik kilométerkövét, a borvidékek Kiss Jóskáját, egy tehetséges, feltörekvő, a 20-as éveiben járó borász párt és egy kosárlabdázónak álcázott borszakértőt is.

Biztos, hogy megéri ide felmászni? - 10 látványos borterasz az északi partról 2016. 06. 28.

Elkezdtük bejárni a nagyszerű borteraszokat, és ezúttal északon ragadtunk. Arról már rég letettünk, hogy a rengeteg csodás kilátás közül kiemeljük a legszebbet, itt megelégedtünk annyival is, hogy a pazar látvány mellé kerüljön valamilyen különleges bor is. Borszakértőnk - miután megmászta a dombokat - mindegyik borásznál talált már figyelemre méltó tételeket, el is mondja, hogy miket.

Itt balatonozz 2014-ben! 2013. 11. 07.

Új bisztró, piac és fesztivál, feltörekvő borászat és szabadtéri színpad, felpörgő múzeumok, felgyorsuló hajójáratok. 10 dolog a Balatonnál, amire érdemes lesz odafigyelni 2014-ben.

Nem csak a rizlingé a Balaton - 10 rozé a kánikula ellen 2015. 07. 15.

Az elkövetkezendő napokban tartósan 30 fok fölötti hőmérsékletre lehet számítani a Balaton-parton, ami a népes strandok és a gyorsan fogyó limonádék mellett jelentős habzóbor- és rozéfogyasztást is jelent. Hogy ennek kapcsán néhány tippel mi is éljünk, összeállítottunk egy szubjektív tízes rozé listát tele három csillagos kiválóságokkal, vagy a világ ellentmondásaitól meghasonlott badacsonyi borászok tételeivel.

Rizlinget igyál, de ne akármilyet 2014. 04. 10.

A legbalatonibb bor a rizling. Szinte minden pincében megtalálható. Olasz, rajnai, vagy mindkettő. Meleg tavaszi napokon és nyári estéken, magában, vagy fröccsnek ajánlott. Szubjektív rizlingválogatás a We Love Balatontól az idei nyárra, Csapody Balázs és Dobai András ajánlatával.

Borteraszt nyit a Homola Pincészet Paloznakon 2015. 06. 03.

Már az első látványterveket is megmutatták.