Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

balaton

szerkesztés

Különdíjjal jutalmazzuk kedvenc júniusi Instagram posztjainkat

Szerzők

  • We Love Balaton

2015. 07. 03. 14:50

Köszönjük, hogy eddigi három Nagyon Balaton Instagram játékunkban ilyen sokan részt vettetek. Rengeteg csodás képet kaptunk, és most itt az ideje, hogy megháláljuk a lelkesedéseteket! Hétről-hétre egyre jobb fotókat posztoltok, nekünk pedig egyre nehezebb választanunk, ezért úgy döntöttünk, hogy az eddigi játékosokat különdíjjal jutalmazzuk.

Nagyon sokan játszottatok velünk, és bár hetente csak egy nyertest választhatunk, értékeljük a kreativitásotokat és azt, hogy milyen lelkesen posztoltok minden alkalommal. Ezért úgy döntöttünk, hogy minden hónapban kiválasztjuk a szerkesztőség kedvenc képeit, és különdíjjal lepjük meg őket. Júniusi díjazottjaink páros belépőt nyertek a Siófoki Óriáskerékre. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy számotokra itt véget ért a játék, további nyereményjátékainkon is ugyanolyan esélyekkel indulhattok és reméljük, hogy továbbra is velünk játszotok. Íme a nyertes posztok:

#eszakvsdel

#balatonwine

#balcsistyle

Ne feledjétek, hogy ezen a héten páros VIP jegyet nyerhettek a MasterCard Balaton Soundra egy Kislaki borválogatással és ingyen utazással az Oszkár Telekocsi jóvoltából. Játékra fel!

Hasonló tartalmak

Admin mode