Sok minden más mellett egy zenés road movie-t és egy pazar kortárs épületet is kapott Magyarország a Balatontól 2015-ben.

A Highlights of Hungary célja, hogy összegyűjtse és bemutassa a legkreatívabb hazai projekteket, legyen szó filmről, építészeti kezdeményezésről vagy szakácskönyvről. A versenyre 53 résztvevőt neveztek, köztük a Balaton Methodot és a Kreinbacher Birtokot.

A versenyre 11 kreatív területen dolgozó kurátor (pl. Winkler Nóra, Finta Sándor) nevezte be az általa legizgalmasabbnak tartott projekteket, alkotásokat.

A Balaton Methodot, Csete Gábor ’Manek’ jelölte a versenyen. Manek a budapesti Toldi Klub és a Lärm programszervezője, így nem meglepő, hogy a 17 hazai zenekart felvonultató mozit ő hozta versenybe. A zenés road movie-t Szimler Bálint rendezte, az operatőr Rév Marcell volt, aki korábban Fehér Istent is fényképezte.

Kedvenc balatoni filmünk mellett a Somló-hegy lábánál található Kreinbacher Birtokot is jelölték. A pincészetre már nemcsak kiváló borai és pezsgői hívják fel a figyelmet, hanem egy nagyszerű kortárs épület is, amelyet Ekler Dezső tervezett. Ebben az épületben nyílt meg a birtok saját étterme és a szállása is 2015 nyarán. A birtok a Super Channelnek köszönhetően került a HoH versenyzői közé - nem mellesleg ők a Highlights of Hungary szervezői és elindítói is.