Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

éjszakai élet

Halott Pénz, Hősök, Kelemen Kabátban – Nyárutó fesztiválhangulattal érkezik az első Balaton Ünnepe

Szeptember 17-én először rendezik meg a Balaton Ünnepét Balatonvilágoson az egykori Club Aliga területén. Az esemény célja, hogy évente egyszer ünnepi program keretében találkozzanak egymással mindazok, akik egész évben sokat tesznek a Balatonért: vendéglátók, szolgáltatók, szervezők, művészek és természetesen a közönség.

A fesztiválokat idéző Balaton Ünnepén a Halott Pénz, a KFT, a Kelemen Kabátban, a Hősök és a Valmar lép színpadra Balatonvilágoson az egykori Club Aliga területén (ami már BalatonPart néven fut) szeptember 17-én pénteken 20 órától

A közönség szavazatai alapján díjazzák a Balaton Dalát, Csapody Balázs, a balatonszemesi Kistücsök Étterem tulajdonosa pedig életműdíjat vesz át. Ezt a díjat a tervek szerint ezentúl minden évben átadják majd egy olyan személynek (egy 11 tagú kuratórium döntése szerint), aki évtizedek óta jelentős szerepet tölt be a Balaton turisztikai életében.

A programra saját és ételekkel standdal érkezik a Kistücsök Étterem, bográccsal várja a vendégeket a Rozmaring Vendéglő, jelen lesz mások mellett a balatonkenesei G&D Kézműves Cukrászat és Pékség, a Pörc, a BL Delikát, a Mónisüti és a Rusty Coffee. Természetesen kiemelkedő balatoni borászatok is feltűnnek majd az eseményen a Balatoni Kör szervezésében. A műsort Ördög Nóra és Till Attila vezeti.

Még több infót a jegyekről és a programokról itt találtok. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Megvannak a 2024-es Művészetek Völgye első fellépői

?>

Kihirdették a jövő évi Művészetek Völgye fesztivál fellépőinek névsorát.

éjszakai élet

Jövőre júliusra csúsztatják a Balaton Soundot

?>

2024-ben július 3–6. között rendezik meg a Balaton Soundot Zamárdiban, a jegyértékesítés november elején indul.

éjszakai élet

Co Lee, Sisi és iamyank is ingyen ad koncertet Veszprémben

?>

Az Expresszó, a TEREM és a Papírkutya színpadaira olyan fellépők érkeznek, mint Sisi, Co Lee, bongor, iamyank, Lenkke, vagy Juhász Zoli.

éjszakai élet

Minden érzékszervre ható buli egy posztapokaliptikus világban – Ilyen volt az INOTA Fesztivál

?>

Mire képes közel 500 fényforrás, sok millió lumen fényerejű lámpapark és több százezer watt teljesítményű hangtechnika, száznál is több zenész, DJ, fényművész és vizuális alkotó? Szubjektív beszámoló.

Neked ajánlott

A