Szeptember 17-én először rendezik meg a Balaton Ünnepét Balatonvilágoson az egykori Club Aliga területén. Az esemény célja, hogy évente egyszer ünnepi program keretében találkozzanak egymással mindazok, akik egész évben sokat tesznek a Balatonért: vendéglátók, szolgáltatók, szervezők, művészek és természetesen a közönség.

A fesztiválokat idéző Balaton Ünnepén a Halott Pénz, a KFT, a Kelemen Kabátban, a Hősök és a Valmar lép színpadra Balatonvilágoson az egykori Club Aliga területén (ami már BalatonPart néven fut) szeptember 17-én pénteken 20 órától

A közönség szavazatai alapján díjazzák a Balaton Dalát, Csapody Balázs, a balatonszemesi Kistücsök Étterem tulajdonosa pedig életműdíjat vesz át. Ezt a díjat a tervek szerint ezentúl minden évben átadják majd egy olyan személynek (egy 11 tagú kuratórium döntése szerint), aki évtizedek óta jelentős szerepet tölt be a Balaton turisztikai életében.

A programra saját és ételekkel standdal érkezik a Kistücsök Étterem, bográccsal várja a vendégeket a Rozmaring Vendéglő, jelen lesz mások mellett a balatonkenesei G&D Kézműves Cukrászat és Pékség, a Pörc, a BL Delikát, a Mónisüti és a Rusty Coffee. Természetesen kiemelkedő balatoni borászatok is feltűnnek majd az eseményen a Balatoni Kör szervezésében. A műsort Ördög Nóra és Till Attila vezeti.

Még több infót a jegyekről és a programokról itt találtok. 

Címkék