Kilencedik alkalommal szervezte meg a Kutyabarát.hu csapata az Év Kutyabarát Helye kampányát, amelyben még több, az ebeket szívesen fogadó szálláshelyet és vendéglátóhelyet népszerűsíthetnek. Öt balatoni hely is bekerült a legjobbak közé.

A szervezők kiemelték, hogy az utóbbi évek eseményei, a járványügyi korlátozások miatti bevételkiesés, az energiaár-robbanás és egyéb nehézségek óriási terhet róttak a turizmusban és a vendéglátásban dolgozókra, és több kutyabarát partnerük bezárásra kényszerült. Ugyanakkor kellemes meglepetés volt, hogy a kampányban való részvételi szándék idén is megmaradt, és több új kutyabarát szálláshelyet vagy vendéglátóhelyet ismerhettek meg a kutyabarátok.

A Balaton környéki helyek közül cukrászda kategóriában a balatonlellei Márton Cukrászda hozta el a közönségdíjat, étterem kategóriában Kutyabarát Balaton különdíjat kapott a badacsonyi Hableány Étterem és a vászolyi Zománc Bisztrócska.


A balatoni szálláshelyek is remekeltek: szálloda kategóriában a cserszegtomaji Club Dobogómajor lett közönségdíjas, a hévízi Bonvital Wellness & Gastro Hotel pedig a Kutyabarát.hu különdíjat nyerte el.  

A díjazottak teljes listáját itt találjátok

Címkék