Keresés EN

Ez is érdekelheti

Gasztró

Három év után szünetet tart a kővágóörsi Andriska Pékbisztró

Három évvel a nyitás után, szeptember 4-től szünetet tart az Andriska Pékbisztró. Tulajdonosai, Török András és Major Zsófi a Facebookon jelentették be, hogy egy időre megállnak, hogy pihenjenek, tervezzenek, és formálhassák a további működésüket.

Az Andriska Pékbisztrót Török András és felesége, Major Zsófia nyitották meg 2020. augusztusában. A reggelizőhelyként is működő, télen is nyitva tartó pékségben kovászos és „vadkovászos”, különféle ízesítésű kenyereket, croissant-okat, kalácsokat, kakaós csigákat, szendvicseket kínálnak. 

A pékbisztró tulajdonosai a Facebokoon osztották meg, hogy szeptember 4-től szünetre vonulnak,  hogy pihenjenek, és formálhassák a működésüket: 

Három éve hatalmas lendülettel nyitottuk meg a pékbisztrót egy kis falu eldugott udvarában, ahol az élet azóta egy pillanatra sem állt meg - hála Nektek. Azóta sokat tapasztaltunk, fejlődtünk, változtunk, mi is, ahogy az élet és a környezet is körülöttünk. Az Andriska pedig velünk együtt változik. Úgy döntöttünk, hogy most egy kicsit megállunk, hogy pihenjünk és töltődjünk, számba vehessük az elmúlt három év tapasztalatait, és formálhassuk a működésünket, úgy, hogy az étel és a vendéglátás iránti szenvedélyünk mentén továbbra is a legjobb élményeket kínálhassuk Nektek.

Három éve hatalmas lendülettel nyitottuk meg a pékbisztrót egy kis falu eldugott udvarában, ahol az élet azóta egy pillanatra sem állt meg - hála Nektek. Azóta sokat tapasztaltunk, fejlődtünk, változtunk, mi is, ahogy az élet és a környezet is körülöttünk. Az Andriska pedig velünk együtt változik. Úgy döntöttünk, hogy most egy kicsit megállunk, hogy pihenjünk és töltődjünk, számba vehessük az elmúlt három év tapasztalatait, és formálhassuk a működésünket, úgy, hogy az étel és a vendéglátás iránti szenvedélyünk mentén továbbra is a legjobb élményeket kínálhassuk Nektek.

A pékbisztró – megállás előtti – utolsó nyitvatartási napja szeptember 3-a, vasárnap volt,  amit különleges fogásokkal, borokkal és dj-vel ünnepeltek. A We Love Balaton megkeresésére Török Andris azt mondta:

Azért döntöttünk most a szünet mellett, hogy egy kicsit pihenjünk az első három évünk után, tervezzünk, és beépítsünk számunkra fontos tapasztalatokat, amire az egész éves, folyamatos üzletmenet mellett nem jutott időnk. Van sok ötletünk, tervünk, de ezekről akkor szeretnénk majd beszámolni, ha már pontosabbat, és részleteket tudunk megosztani.

Azért döntöttünk most a szünet mellett, hogy egy kicsit pihenjünk az első három évünk után, tervezzünk, és beépítsünk számunkra fontos tapasztalatokat, amire az egész éves, folyamatos üzletmenet mellett nem jutott időnk. Van sok ötletünk, tervünk, de ezekről akkor szeretnénk majd beszámolni, ha már pontosabbat, és részleteket tudunk megosztani.

Az újranyitás időpontjáról nem osztottak meg részleteket. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Balatonfüredet is bevették a díjnyertes burgerek – Kipróbáltuk a Grøenk Delit

A faszenes grillen készült ételek, a burgerek és a sztékek vannak a főszerepben, de néhány füstös ízzel megkínált klasszikust is kipróbálhatunk.

Gasztró

Balatonfüredre költözik a csopaki Szomszéd Kertje

Balatonfüredre, a Füredi Malomház épületébe költözik a csopaki Szomszéd Kertje. A helyszín változik, de a gasztrokínálat és a sajátos hangulat marad.

Gasztró

Itt voltak a legjobb olaszrizlingek! – Csopaki sétálókóstolón jártunk

Egy finom bort lötyögtetve élvezzük a kora tavaszi napsütést és a Balaton látványát egy dűlő mellől – nekünk ezt jelentette az Olaszrizling szerintünk, és alig várjuk, hogy újra részt vegyünk rajta!

Neked ajánlott

A