A balatonlellei Szalay Cukrászda egyszerre hagyományos és modern, ami az enteriőrtől kezdve a kínálatig minden tekintetben megjelenik a város meghatározó családnevét őrző cukrászdán.
Elindult az asztalfoglalás az idei őszi Országos Étterem Hétre. Több mint 150 étterem – köztük 9 balatoni – készül erre az alkalomra összeállított különleges, fix árkategóriás menüsorral.
Keszthely külső részén, a Várvölgy felé vezető út szomszédságában találhatjuk a pasztellszínekben pompázó Lel Ki Főzdét. A névadás szemléletes: Szennyai Anita 26 évesen, egy súlyos betegségből felépülve, pénzügyi és tanári diplomával a zsebében nyitotta meg a ma már sikeres cukrászdaláncot.
Egyszerre dizájnbolt, galéria, brunchbisztró, kávézó és közösségi tér – a veszprémi Rosenberg-ház földszintjét helyi iparművészek balatoni és veszprémi kötődésű termékei foglalják el.