A tó környékén egész évben nyitva tartó szálláshelyeket, vendéglátóhelyeket és borászatokat összefogó egyesület új tagjai között gasztronómiai szolgáltató, rendezvényhelyszín, turisztikai látnivaló, kerékpáros szolgáltatás, kutyás strand és piknikkert is szerepel.

Tíz új tag csatlakozott a Balatoni Körhöz, amely a tó környékén egész évben nyitva tartó szálláshelyeket, éttermeket, borászatokat, cukrászdákat, pálinka- és sörfőzdéket fogja össze. Az új tagok között gasztronómiai szolgáltató, vendéglátóhely, rendezvényhelyszín, turisztikai látnivaló, kerékpáros szolgáltatás, kutyás strand és piknikkert is szerepel, derül ki az egyesület közleményéből.

A kilenc éve alapított Balatoni Kör immár 55 tagja elkötelezett az egész éves balatoni szezon, a minőségi vendéglátás, turisztikai szolgáltatás mellett.

„A hajózás, a levendula, a tó körüli kerékpározás, a kutyás nyaralás a balatoni életérzés része, az új tagok tevékenysége szorosan kapcsolódik a Balatoni Kör filozófiájához" – mondta Laposa Bence, a Balatoni Kör elnöke. "Tagjaink számára a gasztronómia mellett az egészséges életmód, a mozgás, a balatoni látnivalók is fontosak, többségünk kutyabarát helyszín, így külön öröm, hogy új tagjaink színesítik szolgáltatásaink körét". 

A Balatoni Kör elnöke hozzátette, hogy a kiváló helyi alapanyagokra épülő gasztrokultúrán túl továbbra is alapvető érték, hogy a vendégeiknek egymást ajánlják, közös rendezvényeket szervezzenek, közös kiadványt készítsenek és minőségi élményt adjanak a főszezonon kívüli időszakban.

A Balatoni Kör új tagjai:
 
Burgyán Péter – BalatonBike Tour
Fehér Péter – Balaton Gin (Somló Spirit)
Gáthy Gergely – Arács programhajó
Mészáros Zoltán – Oliva Hotel és Étterem
Molnár Júlia Dóra – Csendes Dűlő Szőlőbirtok
Szabadics Zoltán – Kányaváry Borbirtok
Szabó Lajos – Kőröshegyi Levendulás
Sziládi-Kovács Hajnalka – Kutyás Park Piknikkert és Strand, Klassz Kultbisztró
Török Tímea – Völgyhíd Konyha & Rét
Vass Ákos – Pajti Kávézó

Címkék