Egyedi, tematikus menüsort kóstolhattok végig a Balatoni Kör legújabb, Gyertek át hozzánk! című programsorozatán.

A tó környékén egész évben nyitva tartó szálláshelyeket, vendéglátóhelyeket és borászatokat összefogó egyesület, a Balatoni Kör nagyszabású, évente 3-4 alkalommal megtartott Kóstold Körbe események mellé most kisebb, tavasztól induló programsorozatot indít. A Gyertek át hozzánk! estéin egy helyszínen minimum 3 fogásos, tematikus menüsort kínálnak a Balatoni Kör tagjai, a vendégséfek és a borászatok közreműködésével.

A menü előre megkomponált és meghirdetett, az ételsor bemutatja a résztvevő éttermi egységeket, azok koncepcióját. Egy pohár BalatonBor pedig mindenkor a menü része. A helyszíneknek szabad mozgásterük van a kiegészítő programok tekintetében, legyen az élő zene, kulturális vagy szórakoztató műsor, szabadtéri program – írja az egyesület sajtóközleményében.

A Gyertek át hozzánk! programsorozat első állomásán 2023. március 10-12-én a keszthelyi John’s Pub-ban várják a vendégeket. A menüsort itt találjátok, melynek ára 14.990 Ft egy főre, a borsor ezen felül 4.990 Ft. Minden helyszín külön menüsorral és árazással készül majd. 

A Gyertek át hozzánk! további helyszínei

Címkék