február 28., 11:26
Balatonfüredet is bevették a díjnyertes burgerek – Kipróbáltuk a Grøenk Delit
A faszenes grillen készült ételek, a burgerek és a sztékek vannak a főszerepben, de néhány füstös ízzel megkínált klasszikust is kipróbálhatunk.
A faszenes grillen készült ételek, a burgerek és a sztékek vannak a főszerepben, de néhány füstös ízzel megkínált klasszikust is kipróbálhatunk.
A Velencei-tó népszerű bisztró és delikátja, a Groenk Balatonfüreden, a MÓR24 helyén nyitja meg újabb egységét.
A Zier Bisztróban finom reggeli, rugalmas à la carte étlap, bisztróebéd, egy bélszínnel megpakolt házi tészta és többféle igényre szabott szálláshely is várja a vendégeket.
Balatoni nyelves fantázianevet viselő étel nyerte a 2023-as Év Strandétele versenyt. Mutatjuk az eredményeket.
9. alkalommal hirdeti meg a Balatoni Kör az Év Strandétele versenyt. Az idén azt is külön értékelik, ha elérhető áron, egészséges és lehetőleg helyi alapanyagokból készül az étel.
A cseh tematikán alapuló Szeszélyes Nyár Bisztró most új, a japán hagyományokhoz köthető szolgáltatást vezetett be.
Kulthelygyanús kocsma és leendő fürdőház nyílt a Nagyvázsony melletti kis faluban. Kávézni, cseh sört és hozzá cseh sörkorcsolyát fogyasztani vagy közösségi életet élni egyaránt érdemes betérni ide.
Nem sokkal a tulajdonos, Járosi Tamás elvesztése után a Malackrumpli Bisztrótól is búcsúznunk kell.
A reformkori városrészben található étterem tulajdonosai a Facebookon jelentették be, hogy szeptember 5-től végleg bezárnak.
Nyolcadjára hirdette meg a Balatoni Kör az Év Strandétele versenyt, megvannak 2022 döntős helyei, ételei.
A decemberben nyílt Három Majom már most egy kulthely, amit elsőként tesztelhettünk és legnagyobb meglepetésünkre a klasszikus reggeliző helyett egy világ körüli utazást kaptunk.
A házias magyar ételek adta komfortot gyakran keressük egy étteremben, de mégis várunk az otthonihoz képest valamilyen csavart. A Konyha-Kert Bisztró és Bárban pontosan ezt kapjuk.
A Bivstro két tulajdonosa, Lukács Viktor és Ivácson Attila nem kisebb kihívásra vállalkoztak, mint hogy felrakjanak a magyar gasztrotérképre egy méltatlanul mellőzött alapanyagot: a bivalyhúst.
Pesti István szaktanácsadóként felel a hamarosan megnyíló LUA Resort gasztronómiai koncepciójáért.
Törőcsik Zoltán séf vezetésével néhány hónapja megújult az Almádi Yacht Club étterme. Változatos, modern és egyszerre házias ízvilágú bisztrókonyha a Balaton partján.
Magas minőségű pékárukkal, reggelivel, bisztrókonyhával, luxusbiciklikkel és szálláslehetőséggel nyílt meg Csopak jelenleg legfelkapottabb helye, a Buborék.
A Kun család csak 2020-ban vette át a stafétát az előző tulajból, és a família legifjabb tagja – némi apa-fia veszekedés után – megalkotta az év strandételét. A halevők paradicsomában jártunk.
A zánkai Zen Garden Resort egy egyedülálló szálláshely különleges apartmanházakkal, ahol a fejlesztés során fát se vágtak ki, nádat se irtottak. A hozzá tartozó Bamboo Bistro pedig tényleg a csúcs.