Tombol a nyár a Balatonon, vitorlások hada szeli át a tavat, gumimatracok úsznak a vízen és fürdőzők zsivaja tölti be a strandokat. A balatoni nyaralásban pedig az a legjobb, amikor átadhatjuk magunkat a teljes kikapcsolódásnak, amihez hozzátartozik az is, hogy nem kell főzni vagy a boltba szaladgálni. Az önfeledt vakációhoz pedig most a NetPincér is hozzájárul: már a balatoni nyaralónkba is rendelhetünk egy-egy finom ebédet vagy vacsorát, de ha épp a bográcsozáshoz vagy az esti iszogatáshoz hiányoznak a hozzávalók, akkor azokat is beszerezhetjük pár kattintással.

A NetPincér felületén keresztül a Balaton partján idén nyáron már több mint 150 partner kínálatából választhatunk. Az elmúlt hónapokban ráadásul nemcsak éttermek és kávézók, de nyolc élelmiszerüzlet is csatlakozott a NetPincérhez, így akár a kerti bográcsozás alapanyagait, az esti iszogatáshoz szükséges italokat és frissítőket, valamint a reggeli péksüteményt is házhoz rendelhetjük. Az új csatlakozók között szerepel például a keszthelyi OMV Shop, a siófoki OMV SPAR express, valamint a balatonalmádi Balatoni Italfutár is.

A sarki pizzástól a prémiuméttermekig

Ha inkább meleg ebédet vagy vacsorát rendelnénk házhoz a Balaton partján, arra is van megoldás, hiszen a klasszikus strandételektől a prémiuméttermi kínálatig szinte minden megtalálható az oldalon. Az új csatlakozók között szerepel az ikonikus balatonfüredi Baricska Csárda, az ugyancsak balatonfüredi BazsaLicom Bisztró, a paloznaki Sáfránkert Vendéglő, a siófoki MobyDick, de rendelhetünk például a gyenesdiási Jaffa Büféből, a csopaki Kaktusz Terasztól vagy a révfülöpi Pizza Go-tól is.

Új kihívói akadnak a legnépszerűbb nyaralóhelynek

A tavalyi évben Siófok volt a legnépszerűbb Balaton-parti város a netpincérezők körében, a legkedveltebb rendelt fogás pedig a gyros tál és a sajtburger volt. Az idei évben mind területileg, mind a választható fogások és élelmiszerek tekintetében jelentősen szélesedett a kínálat, így sok másik település felveheti a versenyt a tavalyi győztessel. A NetPincér az elmúlt időszakban nagymértékben növelte a kapacitási körét a NetPincér GO által lefedett Balatonfüred, Csopak, Keszthely és Siófok területén, ennek köszönhetően a mostani forgalom kétszeresével, igény esetén pedig akár háromszorosával is megbirkóznak a vállalat futárpartnerei, biztosítva ezzel a gyors házhoz szállítást és a kellemes rendelési élményt.

A NetPincér számos meglepetéssel is készül a nyár utolsó hónapjára a Balatonon. Érdemes keresni a márka hoszteszeit, akik ajándékokkal kedveskednek a járókelőknek, de például a Balatonfüredi Borheteken is megjelennek majd.

Címkék