éjszakai élet

szerkesztés

Koncert a bányában vagy a kilátón, impró a szőlőben – Balatoni bulik a nyárutóra, különleges helyszínekkel

Szerzők

  • We Love Balaton

2021. 08. 13. 16:59

Fesztivál egy bányaudvaron és egy 18. századi kúriában, DJ-k a Balaton partján, koncert egy kompon vagy egy kilátón, akusztikus improvizáció a szőlőben: az előttünk álló időszakban nem könnyű feladat eldönteni, hogy melyik koncertre és fesztiválra menjünk.

Fotó: Vermes Kata – Salföld Bánya

Mörk, salföldi homokbánya, augusztus 14.

1/6

Salföld, homokbánya

Címkék

A Balaton-felvidék új kulthelyszíne, a salföldi homokbánya régóta nem használt területe adja a különleges díszletet annak a Mörk-koncertnek, ami a kétnapos, a budapesti underground aktív tagjai által életre hívott MINE fesztivál egyik eseménye lesz augusztus 14-én 21 órától. A koncertek mellett a zenészek workshopok és előadások során teremtik meg a lehetőséget a közönség számára, hogy kipróbálják vagy fejlesszék zenei tehetségüket.

A jegy szombatra 2990 Ft, 2 napos jegy: 4990 Ft. A teljes programot itt nézhetitek megA helyszín GPS-koordinátáit pedig itt találjátok

Fotó: Hölvényi Kristóf - We Love Balaton

Be Massive Horizon, augusztus 14-től szeptember 18-ig

2/6

8630 Balatonboglár, Kilátó u.

Címkék

Napközben a strandolás lesz a főszerepben, de ahogy lemegy a nap, egyre inkább táncra hívnak a ritmusok. A zenékről Metha, Lenny Lenoks, Robert Makai és the Lucky23 gondoskodnak augusztus 14-én a fonyódi strandon. Az extra helyszínválasztásairól is híres programsorozat legközelebb augusztus 26-án, Tihanyban tűnik fel: a hangulatért Metha felel a panorámájáról méltán híres Apátsági Rege Cukrászda teraszáról. Szeptember 18-án a boglári Gömbkilátóból élvezhetitek a zenét: Jay Lumen (Drumcode, Footwork, Second State), Metha, Avika, Blas, Lenny Lenoks, Robert Makai, Dubecticut és LERM is feltűnik majd a DJ-pultban.

A jegyek 2900–3900 Ft között kaphatók, este 8-tól védettségi igazolvány is kell. Még több infót itt találtok.

Fotó: Heim Alexandra - We Love Balaton

Anima Sound System Live Act, Gödör Camp, augusztus 15.

3/6

8297 Tapolca-Diszel, István utca 11.

Címkék

A két évtizedes múltra visszatekintő, mindig megújuló Anima Sound System most is teljesen egyedi szettel és ezúttal Törőcsik Franciskával érkezik a tapolca-diszeli Gödör Camp fesztiválra augusztus 15-én 20:30-tól. Érdemes kicsit korábban megjelenni a helyszínen, mert már kora délutántól izgalmas programok várnak, az Anima előtt pedig a Colorstar zenél. A díszletet az elvarázsolt, 18. századi Diszeli Kúria adja a zenékhez, a helyről itt írtunk korábban.

A jegy 4500 Ft, bővebb infókat itt találtok.

Fotó: Kiripolszky Csongor - We Love Balaton

Balatoni Kultúrhang, Tagyon Birtok, augusztus 19.

4/6

8272 Tagyon, Tagyon-hegy dűlő

A panorámás birtok rendhagyó akusztikus koncertet rendez a szőlők között, elképesztő kilátással rendelkező teraszán. Monostory Barnabás (Koalabell) zenéje mellé a birtok borait és a helyi hozzávalókból készült ételeket kínálják, a Tagyon Birtoktól megszokott közvetlen kiszolgálással, augusztus 19-én 18 órától. Érdemes megnézni a birtok többi programját is, augusztus 25-én például Magyar Bori énekel-zenél majd.

A program ingyenes, még több infót itt találtok róla.

Fotó: MOL Nagyon Balaton

Kompkoncertek, szeptember 3–11.

5/6

Tihanyi rév, Szántódi rév

Címkék

A szeptember az új augusztus, legalábbis ami a koncertkínálatot illeti: négy kompkoncertre is sor kerül a naplementében, Tihany és Szántód között a vízen. 3-án a Hiperkarma, 4-én a ByeAlex és a Slepp, 10-én a Bëlga, 11-én pedig a Wellhello táncoltatja meg a közönséget. 

A jegyeket a MOL Nagyon Balaton honlapján, a kiválasztott eseményre kattintva vehetitek meg.

Fotó: BalatonPart – Facebook

Balaton Piknik, Balatonaliga, szeptember 10–12.

6/6

8171 Balatonvilágos, Aligai út 1.

Címkék

Lassan hagyomány, hogy a bécsi DJ-duó, Kruder & Dorfmeister a tó mellett keveri a zenét egy kellemes szeptemberi estén, egészen pontosan szeptember 12-én. A koncertnek idén a Club Aliga területén található BalatonPart ad helyet, a háromnapos, szeptember 10-12. közötti Balaton Piknik keretében. A függőágyas, lazulós hangulathoz az európai elektroszíntér legaktuálisabb sztárjai biztosítják a zenét, úgymint Monolink, Gioli & Assia, Brina Knauss, Kollektiv Turmstrasse LIVE, Jan Blomqvist + Band, Worakls és Gheist.

A jegyárak 6990 Ft és 8990 Ft között mozognak, bővebb infót itt találtok.

Hasonló tartalmak

Admin mode