A Szent Donát Birtok dűlőjén 20 éve még pince sem volt, ma a boraikat Michelin-csillagos éttermek viszik Nyugat-Európába. Hosszú interjút készítettünk a vezetőjükkel.
Októberben a Gutman Borpince egyik szüreti napján jártunk. Kiderült, miért jó Kötcse a vörösboroknak, és közelről láttuk, hogy a szüret valójában mennyire kemény munka.
A Morzsa Guruló Bisztró tulajdonosai a füredi Blaha Lujza utcában nyitják meg első állandó helyüket. De miért télen és mi lesz így a híres food truck sorsa?
Több mint 20 balatoni étteremben kóstolhatunk balatonfenyvesi angus marhából és vászolyi sajtból készített ételkülönlegességeket a következő három hétvégén!
A sztáréttermek mellett néhány meglepő helyezést is hozott a Gault&Millau idei kiadványa. Összeszedtük, kiket rangsoroltak legjobbnak idén a Balatonnál.