Keresés

Gasztró

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37

Gasztró

Eddig ritkán látott nagyvad bukkant fel Badacsony közepén

A felújított Hotel Neptun és étterme, a vadhúsokra specializálódott Tilia Borvendéglő új, markáns szereplővé válhat Badacsony központjában.

2018. február 1., csütörtök

Gasztró

Bezár a keszthelyi Paletta, de már az is megvan, hol nyitnak ki újra

Idén a déli partra koncentrálódik a Paletta-életérzés, hiszen Balatonboglár és Fonyód után Siófokon is találkozhatunk Bezerics Daniék konyhájával.

Gasztró

Balatonlellén ezen a hétvégén felfalják a farsangot

Huszonnégy vendéglátóhely összefogott Balatonlellén és Balatonbogláron. Így született a Lellei Gasztro Farsang.

2018. január 26., péntek

Gasztró

Különleges veszprémi gulyásról és hegymagasi pincészetről áradozik a Le Monde

A neves francia lap még decemberben publikált rövid útikalauzt Magyarországhoz. Szerintük a téli Balaton környékét is érdemes útba ejteni.

2018. január 24., szerda

Gasztró

Szombaton ismét mindent meg lehet kérdezni a balatoni olaszrizlingekről

Nyolcadjára mondják el a balatoni borászok, hogy szerintük milyen az olaszrizling.

2017. december 19., kedd

Gasztró

Most a hazai sommelier-k díjazták a Kreinbacher Birtokot

Pezsgőjük és a termőterületet jól tükröző boraik miatt kapták a díjat.

2017. december 15., péntek

Gasztró

Tihanyban jövőre azt is láthatjuk, hogyan lesz a levendulából olaj

Már a nemzeti park, a helyi vállalkozók és a bencés szerzetesek is levendulát termesztenek Tihanyban. Látogatható lepárló manufaktúra is épül.

2017. december 8., péntek

Gasztró

Kinyitnák a téli Badacsonyt is

Hét badacsonyi vendéglátóhely összefogással csinál „főutcát” a legnagyobb tanúhegy környékének.

2017. december 7., csütörtök

Gasztró

Már öt Jásdi-bor szerepel a világ tizedik legjobb éttermének itallapján

A bécsi Steirereck beválasztotta borai közé a csopaki borász Lőczedombi 2016-osát is.

2017. december 1., péntek

Gasztró

Két balatoni alapanyagról fog szólni a december

Egész hónapban keszthelyi tokhalból és töreki babból készülő ételeket kóstolhattok jó éttermekben a Balaton körül.

2017. november 27., hétfő

Gasztró

Egészen más Chianti nyitott újra Veszprémben

Megváltozott a név, a belső tér, az étlap és az árszínvonal is. Most már Gusto13-nak hívják a helyet.

Gasztró

Felújítják a fonyódi piac csarnokát

Plusz pályázati pénz felhasználásával készül el a beruházás április végéig.

2017. november 22., szerda

Gasztró

Hétvégére nagyon feléled a Káli-medence

Karácsonyi vásárt és hagyományőrző disznóvágást is rendeznek Köveskálon, a Káli-medence ismét megtelik.

2017. november 21., kedd

Gasztró

Most már térképen is látjátok, kik a Balatoni Kör tagjai

Elindult a honlapjuk, ahol a BalatonBorról szóló legfontosabb információkat is megosztják.

2017. november 17., péntek

Gasztró

Mézeskalácsvárosok épülnek a Balaton mindkét oldalán

Siófokon és Balatonalmádiban is elkészítik a város emblematikus épületeinek mézeskalács mását.

2017. november 15., szerda

Gasztró

Autista fiatalok terveztek címkét balatoni borokhoz

Északi és déli parti borok is kaptak különleges címkét.

2017. november 13., hétfő

Gasztró

Egy eldugott terasz egy eldugott vidéken

Létezik olaszrizling kivételes kilátással a déli parton? De még mennyire! A balatonlellei Pócz Pincészetnél jártunk.

2017. november 11., szombat

Gasztró

Mutatjuk, hol kaptok remek Márton-napi menüt ezen a hétvégén

Összeszedtük kedvenc Márton-napi libavacsoráinkat a Balaton környékéről.

2017. november 7., kedd

Gasztró

Balatoni borász is lehet az idei év bortermelője

A cím hat idei döntőse közé került Borbély Tamás, Figula Mihály és Jásdi István.

2017. október 17., kedd

Gasztró

Ebben az alig ezer fős községben főz az egyik leghíresebb magyar séf

Sümegprágán pont nem rókagombával és zöldbabbal tálalt dámvad szűzpecsenyét várnánk egy vendégház étlapján. Kivéve, ha Kalla Kálmán vendégházáról van szó.

Gasztró

Kiderült, kiknél kaphatunk idén Kódex-borokat Csopakon

Kiosztották a legrangosabb helyi védjegyet, idén összesen 11 tétel felelt meg a Csopaki Kódex elvárásainak.

2017. október 13., péntek

Gasztró

„Mi a klasszikus konyhában hiszünk. Némi csavarral, persze.”

Tavalyi látogatásunkat követően ismét elmentünk a badacsonyi Borbarátokhoz, hogy megtudjuk hogyan kell egy korszerű családi panziót és éttermet fenntartani.

2017. október 10., kedd

Gasztró

Jövőre ünnepli meg igazán negyedszázados múltját a Stari

A tapolcai sörfőzdénél jövő tavaszra megújult külsőt és látvány sörfőzdét ígérnek.

2017. október 4., szerda

Gasztró

„Nehéz a méhek élete, bele sem gondolunk, mennyire”

Tóth Zoltán zamárdi méhésznek sikerült megvalósítania egy ideált: kivonult a természetbe, ahol méheivel foglalatoskodik, közben olvas, tanul és mereng- elvégre filozófus.

2017. szeptember 29., péntek

Gasztró

Ilyen az élet egy pékségben – képgaléria

Megnéztük, hogy születnek a kenyerek, briósok, kiflik és galette-ek Kisapátiban. Végigkövettük a Búzalelke Pékség egy napját.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37