Ha épp Zamárdi partjainál lovagolnál a hullámokon és kitikkadnál, érdemes beugrani a Tiki Beach Bisztróba egy Bahama Marci koktélra vagy egy galuskára.
A Szomszéd Kertje most is zöldebb, ami a csopaki gasztrokocsma esetén frissességet, helyi jelleget és nagy szívet takar. És még a kijevibe is csont került.
Máté Zoltán, a Friss Hal Kft. tulajdonosa bevállalta, hogy friss hallal és konyhakész haltermékekkel látja el a balatoni vendéglátóhelyeket. Őrültség, de megéri.
A tulajdonos, Kocsis Jenő bátran állt bele az új projektbe: tudta, hogy óriási az igény egy melegkonyhás helyre, ahol az oldalasok a vendégek előtt készülnek el.
A csaknem 20 éve nyitva tartó helyen olyan profi a kiszolgálás, hogy tanítani lehetne. Ez az a hely, ahol nem vesznek össze a burgerek, a quinoa és a hagyományos ételek.
A Villa Tolnay leginkább a teljes kikapcsolódásra vágyó párokat szólítja meg, és ahogy a szerelem folyamatosan fejlődik, úgy a hely is nagy terveket dédelget.
A Péklány "törpepékség" 2017 őszén nyitott meg Balatonfüred központjában. Azóta is óriási a pörgés, bővült a kínálat és a csapat, és az anyakovász is köszöni, jól van.
Megkérdeztük a balatoni vendéglátás ismertebb alakjait, ők milyen jó példával tudnak elől járni, hogyan képesek megtartani a munkaerőt, mivel tudják megszerezni.
A korábban tapolcai éttermükben megszokott ízekkel, és néhány igazi újdonsággal nyitott ki a Pura Vida Port a keszthelyi kikötőben. Megnéztük, mire számíthatunk náluk.
Pohner Ádám, a Kistücsök séfhelyettese és az általa vezetett magyar csapat 8. helyezést ért el a világ legrangosabb gasztronómiai versenyének európai döntőjében.
A Szent Donát Birtok öt bora is felkerült a bécsi Mraz und Sohn itallapjára. Kovács Tamás, a borászat vezetője mesélt nekünk az étteremről és a csopaki borok sikeréről.
Magyarország négy platina és tíz aranyérmet kapott, köztük a somlói Keinbacher Birtok pezsgője is remekelt. A Decanter World Wine Awards érmeit Londonban hirdették ki.