Keresés

Gasztró

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37

Gasztró

Hogy került negyven balatoni borász egy könyvbe?

Úgy, hogy megjelent a Balatoni Borkalauz.

2015. június 26., péntek

Gasztró

A piros hegesztőmaszk esete a kolbásszal – Lakatos Műhely

A Tihanyi PIAC Placc új egysége a magyaros hagyományokat ötvözi a 21. századdal.

2015. június 25., csütörtök

Gasztró

Ingyen borral akarnak rekordot dönteni a Tagorén

Ha minden jól megy, az egy időben koccintók száma Guiness-rekordot dönt szombaton.

Gasztró

"Baj van a balatoni vendéglátással, és jövőre még nagyobb lesz"

Nyilatkozott a vendéglős, akinél SMS-ben mondtak fel a szakácsai.

2015. június 24., szerda

Gasztró

Aszófőre költözik a Teázó az erdő mélyén

Néhány napon belül Aszófőn nyit újra az egykori, sajkodi Teázó az erdő mélyén. A név is változik: jön a Nagyi Kertje.

2015. június 22., hétfő

Gasztró

Szárnyra kaphat a Pegazus

Teljes gőzzel indult az idei nyárnak a tavaly még próbaüzemmódban működő szentbékkállai Pegazus.

Gasztró

Így provokáld a vacsoravendégeket!

Divat, luxus és gasztronómia találkozása a zamárdi Mauro étlapján.

2015. június 19., péntek

Gasztró

Létezik-e jobb a pálinkás-levendulás zserbónál? – Kálibuli 2.0

A tavalyi menüsorok és programok nagyon magasra tették a mércét, lássuk, most mivel készül az egynapos minifesztivál.

2015. június 17., szerda

Gasztró

A Michelin-csillagosok új felfedezettje – Csendes Dűlő Szőlőbirtok

Badacsonyban néhány éve egy huszonéves grafikus lány elkezdte vezetni a családi birtokot. Most már az Onyx is árulja a boraikat.

2015. június 16., kedd

Gasztró

Büféforradalom alakul az északi parton

A fövenyesi Kalóz és a zánkai Neked főztem ugyanarra vállalkozott: balatoni alapanyagokból újraértelmezi a beach food fogalmát.

Gasztró

Rosé kacsa csupacsokival - itt a Kálibuli menüje

Bárányraguval, sóskaramellel és eperrel ízesített rizspudinggal és sárgabarckchutneyn tálalt libamájjal startolnak a június 27-ei Kálibulin Köveskál éttermei.

2015. június 10., szerda

Gasztró

„Ha mindenki kézműves bort csinál, akkor én lábművest fogok”- Légli Géza és a Kislaki-borok

A Kislaki-brandet nem volt könnyű felépíteni tíz év alatt, de Légli Géza most már nem csak bort árul, hanem napelemeket is szerel több száz éves vályogházakra.

2015. június 4., csütörtök

Gasztró

Olaszrizling lett a Város Bora Füreden

A Piffáth Pincészet 2014-es bora kapta a kitüntetést.

2015. június 3., szerda

Gasztró

Borteraszt nyit a Homola Pincészet Paloznakon

Már az első látványterveket is megmutatták.

Gasztró

Pénteken ünnepel a Balaton: mindjárt 20 fokos a víz

A szezonnyitót a Balatoni Kör kezdeményezte és terveik szerint minden évben azon a napon akarják majd tartani, amikor a tó hőmérséklete először eléri a 18 fokot. Az ünnep

Gasztró

Itt az ideje, hogy megbarátkozzunk a beach fooddal

Mert a vízikutya tényleg az egyik legjobb ötlet, ami történhet egy strandbüfével.

2015. május 24., vasárnap

Gasztró

Ágy, asztal, pezsgő - a Kreinbacher Birtok új részein jártunk

Eddig csak azt tudtuk, hogy a Kreinbacher Birtok épületei kívülről látványosak. Benéztünk, hogy mit tud a nemrég megnyílt étterem és hotel.

2015. május 11., hétfő

Gasztró

A Balaton Fagyiját Földváron keressétek

Nyert a szotyis fagyi, a tavalyi bajnok pedig a We Love Balaton közönségdíját kapta.

2015. május 5., kedd

Gasztró

Most kiderül, melyik a kedvenc balatoni fagyizótok – szavazás

Itt van minden, amit a Balaton Fagyijáról tudni érdemes. Ki nevezett, mivel. Most pedig a kedvencetekre is szavazhattok.

2015. április 29., szerda

Gasztró

Megnyílt Badacsony legjobb terasza – KisHableány

Megszületett a BalcsiBagel, melyet Laposáék boraival öblíthetünk le Badacsonyban.

2015. április 25., szombat

Gasztró

A Balaton-sajtért Vászolyra menjetek!

Háromféle érlelt sajt, továbbá gomolya, ízletes krémsajt és gouda is vásárolható a tavaly novemberben megnyitott Vászolyi Sajtmanufaktúrában.

2015. április 9., csütörtök

Gasztró

Eljött az új ízek ideje - a balatonfüredi Bistro Sparhelt

A február 7-e óta nyitva tartó étterem mellé hamarosan lesz saját delikatesz üzletük is.

2015. április 1., szerda

Gasztró

Valami készül Csopakon - Márga Bisztró

A csopaki Szent Donát Étterem eddig sem az ötszázadik csárda volt, de most még a jónál is jobbat akarnak. Szinte minden változik: új étlap, új név és új házigazda.

2015. március 16., hétfő

Gasztró

Hogy került tintahal a burgerembe? – a tapolcai Pura Vida Dine

A tavasbarlang mellett nagyszerű mediterrán bisztrókonyhát is találtunk Tapolcán.

2015. február 18., szerda

Gasztró

A Balaton kincse, amelyből egyre kevesebb van

A Budapesti Halfesztivál kiemelt szereplője idén a süllő lesz.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37